Baza Clouds Preparare Lichid Tigari Electronice

GLICERINA VEGETALA IMPORTATA DIN SUA

VOORE comercializeaza o glicerina vegetala importata din SUA, certificata USP Kosher de puritate 99.7+, extrasa din frunze de palmier. Aceasta glicerina este considerata cea mai pura din lume.De aceea este si alegerea producatorilor de lichide din California. In general, glicerina este extrasa din soia sau  cereale, dar aceste ingrediente nu permit puritatea pe care o permite extrasul din palmier ( mai exact: cocos ).

PURITATE FOARTE RIDICATA (99.9%)

Glicerina din palmier / cocos poate fi procesata la o puritate foarte ridicata (99.7+; in general 99.9%), iar asta o face ideala pentru inhalat si nu se aseamana cu glicerina folosita in industria chimica sau alimentara (aceasta din urma, fiind extrasa din soia si cereale, nu se ridica calitativ la standardele industriei de lichide din California si are o puritate de doar 99.5), aburul rezultat din vaporizarea ei fiind dulce, dens si fin.

GLICERINA VEGETALA FOLOSITA DE MARII PRODUCATORI DE LICHIDE DIN SUA

Aceasta glicerina vegetala folosita, datorita calitatii si puritatii ridicate, de marii producatori de lichide din SUA, printre care am mentiona Molecule Labs/Dupont, prin urmare, aceasta glicerina vegetala USP  Kosher 99.7+, extrasa din cocos, se regaseste in lichide precum: Cuttwood, Mr Good Vape, Halcyon,  B Eliquids (P.Busardo ), Frisco Vapor, vape Switch, Charlie's, Optimum Elixirs, Saliva, ADV , Conviction, Totally vaped Out, Buddha, Walkin Vaped, Suicide Bunny, etc. 

1 - 13 din 13
1 - 13 din 13