Elf Bar V2

Elf Bar 600 este fara indoiala, unul dintre cele mai de succes vape-uri unica folosinta. In incercarea de a face acest vape si mai bun, se lanseaza Elf Bar 600 V2. Acest dispozitiv de noua generatie incorporeaza toate caracteristicile excelente ale ElfBar original, dar include unele imbunatatiri impresionante care vor face si mai placuta experienta vape-urilor.

Care este diferenta dintre Elf Bar V2 si Elf Bar 600?

Elf Bar V2 pastreaza toate calitatile pe care le astepti de la un vape de unica folosinta. Este preincarcat cu 2 ml de lichid cu nicotina de 20 mg. Nicotina este absorbita usor, ceea ce inseamna ca actioneaza rapid si ofera o senzatie satisfacatoare de fiecare data. Dispozitivul are o dimensiune compacta si este o alegere excelenta in cazul in care doresti o aroma mult mai pronuntata.

Tehnologia QUAQ Mesh Coil

Noua tehnologie pentru atomizator, QUAQ Mesh, este o inovatie care imbunatateste aroma si reduce pierderile de lichid, ceea ce poate prelungi durata de viata a noului tau vape Elf Bar V2.

1 - 39 din 39
1 - 39 din 39

Aromele Elf Bar 600 V2

Un alt motiv de entuziasm pentru acest dispozitiv este introducerea multor arome complet noi pe care le poti incerca. In total, sunt disponibile 30 de arome in gama Elf Bar 600 V2, inclusiv cateva din favoritele vaperilor, dar si includerea unor arome noi si interesante, cum ar fi Banana Mango si Strugure Zmeura. Cu o varietate de arome dulci, de fructe, mentolate exista ceva nou pentru fiecare in gama Elf Bar 600 V2.

Cand va fi disponibil V2?

Acest produs urmeaza sa fie lansat, se asteapta lansarea oficiala de la Elf Bar, dar credem ca Elf Bar 600 V2 va fi disponibil in foarte scurt timp.

Cum se foloseste Elf Bar V2?

Noul vaporizator de la Elf Bar este utilizat in acelasi mod ca Elf Bar 600 si este activat automat prin inhalare. Vape-ul este complet incarcat, pre-umplut cu lichid. Nu dispune de butoane fizice pentru activare si poate fi folosit imediat ce ambalajul este indepartat.

Cat timp dureaza?

Durata de viata a unui vape de unica folosinta este, desigur, unul dintre cei mai importanti factori. Vape-urile de unica folosinta au o capacitate de lichid de 2 ml, deci ai putea crede ca ar trebui sa dureze toate aproximativ la fel. Insa sunt multi factori pot influenta durata, cum ar fi tipul atomizatorului, puterea si capacitatea bateriei.

Avand acest lucru in vedere, cat este durabilitatea acestui nou vape si cum se compara cu alte modele de unica folosinta? Noi zicem ca fiind surprinzator de buna. Avand o baterie de 360mAh, dispozitivul poate rezista o zi intreaga. Cu toate acestea, comparat cu un Elf Bar original, V2 a rezistat cel putin la fel de mult.

1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr