Tigari electronice


1 - 48 din 221
sale
Kit Doric Q - Voopoo - Navy Blue
sale
Kit Doric Q - Voopoo - Deep Brown
1 - 48 din 221

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de tigari electronice din care sa alegi produsul perfect pentru tine, in functie de modul in care fumezi si de exigentele in materie de autonomie, putere si spatiu pentru stocarea nicotinei lichide. Pretul tigarilor electronice este unul foarte avantajos, iar pe termen lung, aceste tigari vor produce economii considerabile.

Avantajele folosirii Tigarilor Electronice

Cele mai bune tigari electronice, asa cum sunt si cele din magazinul nostru online, vin insotite de o serie de avantaje foarte importante:

  • Nu produc mirosuri neplacute – cu siguranta nimeni nu apreciaza mirosul pe care tigara clasica il lasa, nici macar cei care fumeaza tigara clasica. Acest miros are natura de a intra in haine si de a se impregna peste tot, devenind foarte respingator. Cu tigarile electronice, mirosul este unul placut si nu indeparteaza oamenii.
  • Device-urile electronice pentru vaping au mai putine efecte negative asupra sanatatii. Studiile facute in ultima perioada arata ca tigara electronica are mai putine substante nocive fiind complet sigura pentru organism. Atunci cand cumperi si lichidul potrivit, care trebuie sa fie obligatoriu de cea mai buna calitate, cu siguranta vei obtine cele mai bune rezultate si nu trebuie sa iti mai faci griji deloc cu privire la efectele negative ale fumatului.
  • Ai o mare diversitate de tigari pentru vaping din care sa alegi – daca tot ce iti doresti este sa te bucuri si de alte arome pe langa cele de tutun, te poti orienta catre tigara electronica, unde poti gasi o gama variata de arome pe care sa le utilizezi, de la cele mentolate si pana la cele clasice.
  • Te poti lasa de fumat: tigara electronica este o varianta dovedita cu ajutorul careia poti renunta la fumat. Acest avantaj este foarte dezbatut, insa s-a dovedit ca foarte multe persoane au renuntat complet la fumat in timp, diminuand in primul rand cantitatea de nicotina utilizata pana la 0 si eliminand-o complet in cele din urma.
  • Vei fuma mai ieftin. Comparand pretul pentru tigara electronica si pentru lichidul pe care il vei utiliza impreuna cu ea, cu pretul tigarilor clasice, raportat la cat de mult fumezi, inclusiv in zilele in care esti foarte stresat si fumezi dublu, vei descoperi ca economisirea este una considerabila. La un calcul simplu, in cazul fumatorilor inraiti, se va descoperi ca tigarile electronice necesita o cheltuiala lunara considerabil mai mica fata de cele clasice.
  • Poti fuma si atunci cand bateria se incarca – cele mai moderne tigari electronice iti permit sa le folosesti in timp ce bateria se incarca. Deoarece tigarile electronice se incarca pe USB, le poti folosi chiar si atunci cand ai foarte mult de lucru si nu te poti ridica de la birou..
  • Exista tigari cu autonomie mare – in magazinul nostru online poti gasi tigari electronice cu autonomie mare, care te ajuta sa fumezi toata ziua, fara sa reincarci tigara.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care, atunci cand vrei sa faci schimbari in viata ta ar trebui sa treci la o tigara electronica. Cea mai avantajoasa varianta este aceea de a cumpara tigari electronice online, din magazinul nostrum, pentru ca te asteptam cu o gama foarte variata de dispozitive care sa raspunda tuturor cerintelor cu foarte mare succes.

Preturi Tigari electronice

Suntem cel mai mare furnizor de tigari electronice din Romania si te asteptam cu o gama extrem de variata de astfel de dispozitive. Preturile pentru tigarile electronice pe care le comercializam sunt variabile, insa foarte accesibile, cele mai simple dispozitive fiind foarte ieftine. Pretul creste natural, in functie de complexitate.

Alegerea unor produse cu complexitate variata garanteaza pentru obtinerea celor mai complexe rezultate. Aceste tigari pot fi ajustate astfel incat sa ofere intensitati diferite si sa incalzeasca variat lichidul din tigara in functie de specificul lui si de preferintele utilizatorului. De asemenea, produsele cu baterie mai puternica au o autonomie mai mae si o ofera o experienta mai intensa.

1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr