Despre Noi

Cine este Voore?

O companie care s-a infiintat in 2007, ce are acum peste 10 ani de experienta in domeniul vapatului si continua sa se dezvolte si sa invete cat mai multe lucruri pentru a le oferi clientilor o experienta completa si unica in comunitatea vaperilor. Suntem importatori si distribuitori de tigari electronice de calitate inalta, iar seriozitatea si implicarea ne-au ajutat sa avem de partea noastra cele mai mari si cunoscute companii producatoare de tigari electronice la nivel mondial.

De ce sa alegi Voore?

Pasiunea pentru vapat este punctul pe care il impartasim cu toti clientii nostri. De aceea am ales sa le oferim intotdeauna produse de calitate inalta, care este asigurata de certificarile produselor pe care le oferim.

Tratam cu respect, profesionalism si promptitudine atat clientii nostri care ne impartasesc pasiunea pentru vapat, dar si colaboratorii fara de care munca noastra nu ar fi posibila. Suntem plini de energie si entuziasm, ne implicam direct in comunicarea cu clientii si furnizorii, pentru a le oferi consumatorilor finali cea mai calitativa experienta din momentul in care au ales brandul Voore.

Oferim consultanta tehnica si service specializat pentru clientii care au nevoie de ajutor atunci cand fac cel mai important pas: alegerea produselor potrivite care aduc o experienta speciala in vapat. In plus, service-ul nostru ofera servicii de reparatii in perioada de garantie, dar si in afara acesteia.

Fie ca esti incepator in ale vapatului sau esti deja un impatimit, la noi vei gasi intotdeauna ce ai nevoie. Ne asiguram ca le oferim clientilor nostri cele mai noi tehnologii in materie de vapat, o gama larga de tigari electronice la cele mai inalte standarde si preturi avantajoase.

Interesul nostru pentru satisfacerea directa a clientilor Voore ne-a transformat in unul dintre cele mai mari magazine online pentru vapat din Romania, iar de acest lucru nu putem decat sa fim foarte mandri.

Brandul Voore

In 2014, odata cu dezvoltarea companiei, am luat o decizie foarte importanta pentru noi: lansarea brandului propriu de produse Voore. Acestea au luat nastere in urma cererii mari din partea clientilor nostri de produse premium, dar si in urma pasiunii noastre pentru vapat și pentru impatimitii vapatului. Calitatea reprezinta in totalitate brandul de tigari electronice, de aceea ne asiguram intotdeauna ca persoanele care aleg Voore beneficiaza de consultanta specializata, servicii personalizate in functie de nevoi si produse fara cusur care sa le satisfaca nevoile, dorintele si pasiunea pentru vapat.

Unde ne gasesti?

Daca ai ajuns aici e mai mult decat evident ca ne gasesti pe voore.ro, dar si in magazine fizice. Suntem prezenti in Timisoara, Oradea, Arad, Baia Mare, Iasi si Constanta, dar cu siguranta ne vom extinde din ce in ce mai mult. Te asteptam sa ne treci pragul!

1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr