Termeni si Conditii


Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile inainte de a cumpara sau utiliza orice produs de pe VOORE.ro. Produsele noastre sunt comercializate doar persoanelor peste 18 ani.
S.C. ORGANZA S.RL. ("noi") iti oferim accesul la site-ul www.voore.ro si utilizarea acestuia , sub rezerva acceptarii tale a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru iti dai consimtamantul asupra termenilor si conditiilor de utilizare si, de asemenea, esti de acord ca www.voore.ro poate schimba oricand, fara notificare in prealabil, termenii si conditiile.

Livrarea si taxele de transport:

Termenul de livrare prin curierat rapid este de circa 48 de ore de la confirmarea comenzii, excluzand weekend-urile si sarbatorile stabilite prin lege. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente. Sunteti intotdeauna liber sa anulati sau sa modificati orice comanda a produselor noastre si pentru a face acest lucru, trebuie sa ne sunati la 0771317469 de Luni-Vineri intre orele 9:00-17:00 sau pe adresa de email comenzi@voore.ro.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pentru comenzile cu ramburs este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 Lei
  • 15 lei pentru comenzile sub 250 lei - Cargus 
  • 15 lei pentru comenzile sub 250 lei - Sameday
  • 18 lei pentru comenzile sub 250 lei - Dpd 

Taxa de Transport prin Curier Rapid pentru comenzile cu plata online prin MobilPay este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 Lei
  • 11 lei pentru comenzile sub 250 lei - Cargus 
  • 11 lei pentru comenzile sub 250 lei - Sameday
  • 12 lei pentru comenzile sub 250 lei - Dpd 

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Livrarea se face exclusiv prin firma de curierat rapid. Toate produsele achizitionate de la Voore.ro se expediaza in baza unui contract de expediere. In ziua in care coletul tau este expediat, vei fi contactat de un reprezentat www.voore.ro. sau notificat pe adresa de email lasata in comanda.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Obligatiile tale:

Pentru a putea cumpara de pe www.voore.ro, trebuie sa ai un cont pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in documente.In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

Poti utiliza site-ul nostru doar daca esti de acord cu acesti "Termeni si conditii". Esti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor tale, informatiilor privind autentificarea si contul. Vei fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola ta si informatiile tale de autentificare. Esti de acord sa fii pe deplin responsabil pentru orice comanda si plata facuta prin utilizarea site-ului nostru din contul tau.
De asemenea, declari si garantezi ca toate informatiile furnizate de tine sunt adevarate si exacte.

Poti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu poti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul tau la site-ul nostru s-ar putea sa fie intrerupt sau indisponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu ai dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa iei vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic. Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.voore.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru daune aduse calculatorului tau sau virusi care ar putea sa iti infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii tale sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre tine a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau dauna. Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, te informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizezi iti dai acordul expres si neechivoc ca datele tale de contact sa fie prelucrate de catre S.C. ORGANZA S.RL. S.C. ORGANZA S.RL. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. ORGANZA S.RL.

Returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa returneze, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Returul se poate solicita telefonic sau direct pe site la arhiva comenzilor tale. Taxele de expediere , precum si alte taxe suplimentare nu sunt rambursabile. Din motive de siguranta, nu putem accepta returnari pentru lichidele imbuteliate. De asemenea, nu putem accepta returnarea cartuselor, cartomizoarelor sau rezervoarelor. 

CONFORM OUG 34/2014 , sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si neutilizat). Nu ai posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C. ORGANZA S.RL.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar sau posta, optiunea cumparatorului ni se va comunica telefonic. Odata ce produsul este inspectat si considerat a fi un defect din fabrica, costul de expediere va fi rambursat in cont.

Garantie:

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003. Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa comenzi@voore.ro.

Garantia comerciala oferita pentru dispozitive electronice ce includ acumulatori este de 90 de zile de la data achizitionarii, , incarcatoare si adaptoare, 24luni.. Atomizoarele,clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistentele, capsulele recipentele de lichid, accesoriile si alte componente ce nu includ parti electronice sunt considerate ca parti consumabile si beneficiaza de o garantie de 24h de la ridicarea coletului. Produsele vor fi inlocuite in cazul in care prezinta defecte de functionare din fabricatie sau defecte privind transportul acestora.

Garantia acopera NUMAI defectele de fabricatie si nu acopera aspecte legate de abuz, utilizare incorecta sau uzura, inclusiv praf, umiditate sau caldura. Inlocuirea poate fi obtinuta prin contactarea unui operator Voore la numarul de telefon 0771317469. Este necesar ca produsul defect sa fie returnat la noi, ambalat corespunzator pentru transport in conditii de siguranta. In cazul in care produsul este determinat ca fiind ireparabil, Voore isi rezerva dreptul de a inlocui produsul defect cu un produs echivalent daca este disponibil sau de a retrage garantia daca nu exista nici o inlocuire.

Modalitate de plata:

Produsele comandate pe www.voore.ro pot fi achitate in varianta ramburs sau prin card bancar.

Drepturi de autor:

Noi (SC ORGANZA SRL) detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu vei copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru, decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre.

Comentarii:

Daca alegeti sa comentati sau sa lasati feedback, sugestii, idei sau alte prezentari pe care le trimiteti sau le oferiti in legatura cu utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru, devin proprietatea noastra. Nu suntem obligati sa pastram in mod confidential orice comentariu, sa adresam sau sa raspundem la orice comentarii. Sunteti si ramaneti singurul responsabil pentru continutul comentarilor pe care le faceti.

Abonarea si dezabonarea la Newsletter:

Abonarea la newsletterul voore.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand te poti dezabona.
S.C. ORGANZA S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.voore.ro. Abonatii newsletter-ului voore.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in condittile in care nu au modificat nici structura, nici continutul.

Dispozitii finale:

Nu poti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile tale din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre tine a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre tine. Va trebui sa revezi acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre tine a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre tine a Termenilor modificati.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre tine si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintezi vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre tine a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, esti de acord sa inaintezi aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a S.C. ORGANZA S.RL.

Daca detii un cont pe www.voore.ro inseamna ca esti de acord cu termenii si conditile de mai sus, asadar iti asumi raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.