Logout!


Ai iesit din contul tau!
Cosul de cumparaturi a fost salvat. Produsele din cos vor fi restaurate la urmatoarea autentificare.

De ce tot mai multi oameni opteaza pentru tigari electronice?

  • De ce tot mai multi oameni opteaza pentru tigari electronice?

Se stie deja ca, in ultimii ani, tigarile electronice au fost de un real folos pentru toti cei care au vrut sa renunte la fumat. Asa se face ca tot mai multi oameni opteaza pentru tigari electronice, fiind constienti de avantajele pe care are utilizarea cu frecventa a acestora, in detrimentul celor clasice. Astfel, printre principalele avantaje pe care le au tigarile electronice se numara urmatoarele:

Substante chimice reduse ca nivel de pericol pentru sanatate

Tigarile clasice contin nenumarate substante chimice si toxine periculoase, cum ar fi nicotina, arsenicul, plumbul, cianura, monoxidul de carbon, amoniacul si multe altele. Unele cercetari in domeniu au concluzionat, de-a lungul timpului, ca tigarile contin cel putin 24 de compusi chimici foarte nocivi pentru corpul uman, lucru care nu exista in cazul tigarilor electronice.

Asa cum bine stim, fumatul pe o perioada indelungata poate provoca cancer pulmonar si bucal, dar si multe alte boli respiratorii ori cardiovasculare. In schimb, folosirea tigarilor electronice nu provoaca boli, ba din contra, ne ajura sa ne ferim de ele. Au trecut multi ani de cand oamenii de stiinta au dovedit ca fumatul dauneaza sanatatii, iar de-a lungul anilor, tot mai multi oameni au fost victime ale unor boli incurabile din cauza fumatului. Ei bine, acest lucru se intampla din cauza arderii tutunului, in timp ce vapingul nu contine astfel de compusi periculosi care sa dauneze organismului.

Reduce dependenta pentru tutun

Totodata, s-a mai dovedit si faptul ca tigarile electronice au capacitatea de a reduce simtitor dependenta pe care tigarile clasice obisnuiesc sa o faca. Nicotina este unul dintre compusii principali ai unei tigari, fiind recunoscuta pentru faptul ca aceasta creeaza o dependenta greu de gestionat. Asa se face ca vaporii fara nicotina sunt modalitatea de a ramane in siguranta din punctul de vedere al sanatatii. Cu alte cuvinte, daca organismul nu mai primeste nicotina, acest lucru este unul cat se poate benefic, mai ales daca ne gandim la efectele sale, nicotina fiind cunoscuta pentru efectele sale asupra care duc la decolorarea dintilor sau la hipertensiune.

Poate ajuta la renuntarea la fumat

In principiu, oamenii prefera sa aleaga astazi tigara electronica cu un singur scop. Astfel,  avem multi utilizatori de tigari electronice care folosesc acest tip de tigara cu scopul de a renunta la obiceiul de a fuma. Totodata, exista multe dovezi ca multi fumatori inraiti au reusit sa renunte la acest obicei treptat. Unii au fost nevoiti sa foloseasca o tigara electronica doar timp de trei luni, iar acest lucru i-a ajutat sa stopeze definitiv dorinta de a fuma.

Nu dauneaza celor din jur

Fumatul este foarte daunator pentru utilizator si, de asemenea, pentru persoanele din jurul fumatorului. Acest fenomen este cunoscut sub numele de fumat pasiv sau fumat activ. Fumatorii pasivi au sanse foarte mari de a suferi de boli respiratorii sau, chiar mai rau, de cancer. Astfel, acesta este motivul pentru care tigara electronica se dovedeste a fi foarte sigura si nu afecteaza alte persoane, daca ne aflam in compania lor.

Ajuta la protejarea mediului

Stim cu totii ca fumul, in general, poate fi foarte daunator pentru mediu. Acelasi lucru este valabil si pentru fumul de tigara. Multe incendii in mediu sunt cauzate doar de mucurile de tigari aruncate la intamplare. Asa se face ca, tigarile clasice par sa ameninte sanatatea, dar joaca un rol important si in ceea ce priveste poluarea aerului. Pe de alta parte, efectele tigarilor electronice nu provoaca niciuna dintre aceste probleme, ceea ce il face foarte ecologic si mai sanatos decat fumatul traditional.


Comentarii

Adauga comentariu

Nota: Codul HTML nu este afisat!

Produse recomandate


Kit Drag X - Voopoo - Carbon Fiber

Kit Drag X - Voopoo - Carbon Fiber

Kit Drag X - VoopooDimensiuni:-Inaltime: 95mm-Latime: 32.5mm-Grosime: 28mmCaracteristici:-Kit-ul este realizat din otel inoxidabil, aliaj cu zinc, piele si PCTG;-Functioneaza cu un singur acumulator tip 18650 (se achizitioneaza separat

260,00 lei Tax 260,00 lei

Kit Argus X - Voopoo - Litchi Leather Blue

Kit Argus X - Voopoo - Litchi Leather Blue

Kit Argus X - VoopooDimensiuni:-Inaltime: 128mm-Latime: 35mm-Grosime: 30.5mmCaracteristici:-Kit-ul este realizat din otel inoxidabil, aliaj cu zinc si piele;-Utilizeaza chipset-ul GENE.TT;-Functioneaza cu un singur acumulator tip 18650

185,00 lei 220,00 lei Tax 185,00 lei

Kit Grus 100W - Editie Limitata Lost Vape - Gunmetal Puzzling

Kit Grus 100W - Editie Limitata Lost Vape - Gunmetal Puzzling

Kit Grus 100W - Lost Vape ( Editie Limitata )Dimensiuni:-Inaltime: 138mm-Latime: 40.5mm-Grosime: 30.5mmCaracteristici:-Cartusul este realizat din PCTG;-Capacitatea cartusului este de 5.5ml;-Alimentarea cu lichid se realizeaza prin part

299,00 lei Tax 299,00 lei

Kit Drag 3 - Voopoo - Sandy Brown

Kit Drag 3 - Voopoo - Sandy Brown

Kit Drag 3 - VoopooDimensiuni:-Inaltime:138mm-Latime: 52mm-Grosime: 25mmCaracteristici:-Kit-ul este realizat din otel inoxidabil, aliaj cu zinc si piele;-Utilizeaza chipset-ul GENE.FAN 2.0;-Functioneaza cu doi acumulatori tip 18650 (se

310,00 lei 330,00 lei Tax 310,00 lei