Logout!


Ai iesit din contul tau!
Cosul de cumparaturi a fost salvat. Produsele din cos vor fi restaurate la urmatoarea autentificare.

Cum poți face ca țigările de unică folosință să dureze mai mult?

  • Cum poți face ca țigările de unică folosință să dureze mai mult?

Țigările pentru vaping sunt dispozitive performante dotate cu multiple funcții care, dacă sunt întreținute corespunzător, îți pot asigura o experiență ideală de utilizare. Chiar dacă fiecare model are o anumită durată de viață, mare parte din vaperi își doresc să afle care este secretul pentru a face țigările electronice să dureze cât mai mult, fără a afecta calitatea. Adevărul este că poți opta pentru variante de care să te bucuri câteva zile, în timp ce alte modele performează ireproșabil și câteva săptămâni.

Pentru a înțelege mai bine fenomenul putem compara două modele. Elf Bar Cigalike 2% Blueberry Sour Raspberry garantează în medie până la 400 de puff-uri ceea ce pentru un vaper înrăit poate însemna doar o zi de utilizare. Pe de altă parte, modele precum Puff Bar VAAL - Strawberry Kiwi pot atinge chiar și 1800 de puff-uri, diferența fiind considerabilă. Totuși, putem face ceva ca acestea să reziste mai mult decât indică ambalajul? Răspunsul este DA. Iată cum:

Trebuie să înțelegi că numărul de puff-uri este aproximativ

Chiar dacă producătorii indică un număr de puff-uri pe care un dispozitiv le poate genera, acesta este o medie a rezultatelor obținute în urma a numeroase teste. în diferite condiții de utilizare numărul poate fi mai mare sau mai mic, iar asta înseamnă că poți stabili durata de viață a dispozitivului tău în funcție de cum alegi să îl folosești. Dacă îi menajezi bateria și ai grijă cât lichid consumi, te vei putea bucura de aceeași țigară electronică multe zile la rând.

Redu lungimea puff-urilor pentru a conserva lichidul

Ca să obții o cantitate mare de aburi este nevoie să inhalezi mai mult, ceea ce înseamnă că se consumă mai mult lichid la un singur puff. Această practică executată constant poate face ca dispozitivul tău nici să nu atingă minimul de cele 400 de puff-uri indicate pe ambalaj. în schimb, dacă diminuezi cantitatea de aburi inhalată, rezultatul va fi cel dorit: mai mult timp de utilizare.

Folosește țigara electronică doar când simți nevoia

Știm cu toții că folosirea țigării electronice poate deveni un instinct și involuntar poate că ne surprindem utilizând-o. însă, dacă îți dorești să te bucuri cât mai mult timp de aceasta, este cazul să începi să o folosești responsabil, doar în momentele când simți conștient că este necesar.

Evită vapatul continuu și supraîncălzirea țigării electronice

La fel ca oricare alt dispozitiv electronic, și țigara de unică folosință se poate suprasolicita, ceea ce îi afectează calitatea. Dacă o folosești fără oprire, sunt șanse foarte mari să îi epuizezi bateria, ceea ce o va face nefuncțională chiar dacă poate încă mai conține lichid.

încearcă un procentaj mai mare de nicotină

Dacă te afli în situația în care vapezi mult pentru că ai nevoie și nu doar din obișnuință, cel mai probabil concentrația pe care o folosești acum nu îți satisface pe deplin nevoile. O cantitate mai mare de nicotină va face să te saturi mai repede, ceea ce înseamnă timp mai redus la fiecare utilizare, deci o durată de viață mai mare pentru dispozitivul tău.

Alege arome neutre în locul celor dulci

Te-ai surprins vreodată că vapezi incontrolabil doar pentru că îți place foarte mult aroma? Nu ești singurul. Ba chiar acesta este unul dintre cele mai comune motive pentru care țigările electronice se epuizează foarte repede. Poți încerca să elimini aromele, să testezi variante simple și vezi dacă rata de utilizare zilnică este la fel de mare.

Optează pentru un vape de unică folosință cu număr ridicat de puff-uri

Nu în ultimul rând, dacă îți dorești o schimbare majoră, fă tranziția către un dispozitiv care garantează un timp mai lung de utilizare. Un model foarte apreciat la ora actuală este Puff Bar Baymax cu 3500 de puff-uri care va rezista cu brio mai mult de o săptămână la o rată medie de utilizare, fiind una dintre cele mai longevive țigări electronice de unică folosință existente pe piață.

Dacă îți dorești să obții o diferență majoră în durata de rezistență a dispozitivelor tale, este necesar să îți analizezi comportamentul de utilizare și să observi care sunt motivele pentru care nu te bucuri de țigara ta pentru suficient de mult timp. De îndată ce le-ai identificat, îți va fi foarte ușor să le elimini și să obții astfel un număr mai mare de puff-uri.


Adauga comentariu

Nota: Codul HTML nu este afisat!
1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr