Logout!


Ai iesit din contul tau!
Cosul de cumparaturi a fost salvat. Produsele din cos vor fi restaurate la urmatoarea autentificare.

Care sunt diferențele dintre energy pouch și nicotine pouch?

  • Care sunt diferențele dintre energy pouch și nicotine pouch?

Există foarte multe situații în care, oricât de mult ai vrea, nu poți să îți aprinzi o țigară. Dacă te găsești adesea în contexte profesionale sau sociale cu reguli stricte de etichetă și simți nevoia să îți satisfaci constant acest viciu, pouch-urile energy sau cu nicotină sunt o soluție excelentă. Acestea pot fi utilizate cu succes și în cazul în care vrei să renunți la fumat, fiind o alternativă prin care îți poți înfrânge încet, dar sigur, dependența. La Voore te așteaptă numeroase variante însă, pentru a ști cu exactitate care este cea potrivită pentru tine, trebuie mai întâi să cunoști care sunt aspectele prin care se diferențiază cele două categorii pricipale.

Ce este un energy pouch?

Cu timpul s-au dezvoltat tot mai multe alternative la fumat din dorința de a găsi o soluția cât mai puțin dăunătoare pentru organism. Energy pouch-urile sunt niște pliculețe infuzate cu arome, substanțe alimentare și cafeină, menite să îți ofere o doză suplimentară de energie pe parcursul zilei. Acestea pot fi utilizate atât de cei care vor să renunțe la țigară, dar și de persoanele care doar își doresc să beneficieze de un nivel de energie ridicat.

Ce sunt pouch-urile cu nicotină?

Pe de altă parte, pouch-urile cu nicotină sunt o variantă configurată pentru cei care simt nevoia să își satisfacă dependența, eliminând fumul sau tutunul din ecuație. Acestea conțin cantități variate de nicotină care se eliberează în organism în momentul în care sunt activate.

Ce ingrediente diferă între cele două produse?

Similare ca aspect și mod de utilizare, aceste pouch-uri se diferențiază prin formulă. Baza de ingrediente este aceeași în ambele cazuri, fiind realizată din aditivi alimentari, apă și arome, iar la acestea se adaugă, după caz, cafeină sau nicotină. Așadar, energy pouch-urile sunt perfecte pentru cei care vor o alternativă la nicotină, cofeina îndeplinind cu succes acest rol.

Care sunt aromele disponibile pentru pouch-uri?

Voore este un magazin specializat în țigări electronice, consumabile aferente și alternative precum pouch-uri și alte dispozitive inovative. Aici te așteaptă o gamă foarte variată de produse în așa fel încât să îți fie ușor să găsești varianta ideală pentru preferințele tale.

Pouch Minty Berry

Energy Pouches R4VE - Minty Berry este o variantă cu cafeină care îți poate oferi 50 mg/g din această substanță. În cutie sunt disponibile 20 de plicuri a câte aproximativ 0.4 – 0.5g fiecare, infuzate cu o aromă delicată de fructe de pădure și mentol. Timpul de acțiune variază între 5 și 30 de minute însă, dacă ești începător, se recomandă să începi de la pragul minim și să crești durata de utilizare treptat.

Nicotine Pouch Passion Fruit

Dacă ești în căutarea unei opțiuni fructate cu nicotină, Nicotina Pouches R4VE - La Passion Fruit este opțiunea ideală pentru tine. Fiecare dintre cele 20 de plicuri dintr-un pachet îți oferă aproximativ 20 mg/g de nicotină, pe o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de minute. Acestea au o intensitate medie și sunt potrivite pentru oricine își dorește să aibă parte de o experiență similară fumatului.

Nicotine Pouch Cola Explosion

Pentru un gust deosebit, poți încerca și varianta de Nicotina Pouches R4VE - Cola Explosion. Tot cu 20mg/g de nicotină, 20 de plicuri și o intensitate medie, te bucuri acum de o aromă deosebită de cola care îți va potența experiența.

Cum se utilizează Pouch-urile?

Aceste dispozitive sunt foarte ușor folosit, în orice spațiu și oricând îți dorești. Pentru a se activa, acestea trebuie să intre în contact cu mucoasa bucală, motiv pentru care se plasează între buza superioară și gingie. Intervalul de eliberare a nicotinei sau a substanțelor conținute variază, în funcție de modelul ales, de la 5 și până la 60 de minute consecutiv. Descopera toate produsele de tip Pouch, cu sau fara nicotina disponibile la Voore, alege varianta ideală pentru tine și scapă complet de nevoia de a fuma!


Adauga comentariu

Nota: Codul HTML nu este afisat!
1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr