Logout!


Ai iesit din contul tau!
Cosul de cumparaturi a fost salvat. Produsele din cos vor fi restaurate la urmatoarea autentificare.

Care sunt cele mai cunoscute ingrediente din lichidul de vapat?

  • Care sunt cele mai cunoscute ingrediente din lichidul de vapat?

Principalul motiv pentru care oamenii aleg vapatul în detrimentul fumatului clasic este faptul că își doresc o alternativă mai sănătoasă pentru a se putea bucura în continuare de un obicei care le aduce plăcere. Dacă și tu te afli printre aceștia, este foarte important să știi să diferențiezi un lichid bun de unul cu risc potențial crescut. Cea mai simplă metodă prin care poți face asta este să verifici compoziția acestora și să depistezi dacă există și alte substanțe în afară de cele de care este nevoie pentru a putea face posibilă vaparea.

Dacă vrei să fii 100% că cel pe care îl utilizezi nu conține nimic altceva în afară de ingredientele menționate, poți opta pentru varianta self made. Afla de aici cum iti poti prepara lichidul pentru vapat!

Propilen-Glicolul

PG reprezintă ingredientul principal din care este realizată baza pentru lichidele vape. Acestea se utilizează pentru a dilua nicotina și aromele care, în esență, sunt foarte concentrate și nu ar putea fi consumate ca atare. De asemenea, au un rol important și în stabilirea cantității de abur generate, dar și a intensității aromei pe care o resimți. Propilen-glicolul are totodată rol de potențiator de aromă, fiind utilizat la nivel general în industria alimentară și cosmetică, ceea ce îl face sigur pentru consum.

Glicerina Vegetală

Cel de-al doilea ingredient pe lista importanței în conceperea unul lichid pentru țigara electronică este glicerina vegetală. La fel de sigură precum și PG-ul, aceasta determină nivelul de vâscozitate al lichidului și nivelul de densitate al aburului degajat. Asta înseamnă că dacă îți dorești să obții mai mult abur va trebui să utilizezi un procentaj mai ridicat din acest ingredient. Dacă îți dorești să simplifici și mai mult procesul, poti alege de aici bazele pentru lichide cu diverse procente de VG/PG în funcție de preferințele pe care le ai. La Voore găsești întotdeauna concentrațiile pe care ți le dorești, la care să poți adăuga ulterior cantitatea de nicotină și aroma dorită pentru a-ți crea un e-lichid personalizat după propriile nevoi. Pentru cea mai simplă formă a lichidului te poți opri aici, cele două substanțe fiind suficiente pentru a putea face posibilă vaparea.

Nicotina

în cazul în care ai fost fumător și corpul tău a dezvoltat o dependență, cel mai probabil vei simți nevoia să adaugi și nicotină în formula lichidului pe care îl folosești. Există baze care includ diverse procentaje ale acestei substanțe, în așa fel încât să îți ușureze munca la utilizare. Unul dintre principalele avantaje de care te bucuri atunci când îți prepari singur lichidul este că poți gestiona cantitatea adăugată în așa fel încât să o reduci treptat și să reușești să elimini dependența, fără să provoci un șoc organismului tău.

Aromele

Elementele care îți dau voie să experimentezi cel mai mult sunt aromele și ai posibilitatea să testezi de fiecare dată o nouă variantă până o găsești pe cea care te mulțumește pe deplin. Poți obține unele cu gust de bomboane, fructe, prăjituri sau tot felul de combinații inedite. Gustul dulce este chiar unul dintre factorii care fac mai ușoară tranziția de la fumat la vape, oamenii fiind majoritar atrași de acest aspect.

Este foarte important însă să ții cont de indicațiile de utilizare pentru că o cantitate prea mare adăugată nu îți va genera neapărat o aromă mai intensă, ci mai degrabă o senzație neplăcută și un gust greu. Dacă vrei să o intensifici, ajustează procentul de PG după propriile preferințe și vei obține cu ușurință varianta ideală de lichid pentru tine.


Adauga comentariu

Nota: Codul HTML nu este afisat!
1
false
false
true
Sterge Pachetul
Schimba
tr