Logout!


Ai iesit din contul tau!
Cosul de cumparaturi a fost salvat. Produsele din cos vor fi restaurate la urmatoarea autentificare.

Bateriile pentru țigările electronice - Ce trebuie să știi?

  • Bateriile pentru țigările electronice - Ce trebuie să știi?

Experiența vapingului este strâns legată de dispozitivul pe care îl utilizați. O țigară electronică de calitate întotdeauna va avea performanțe satisfăcătoare și de aceea compromisurile pe acest plan nu sunt bine primite. Dar ce se întâmplă când momentele de relaxare sunt afectate de o baterie deficitară? Răspunsul este simplu și intuitiv; cumpărați una nouă. însă în cele ce urmează ne vom concentra pe expunerea aspectelor la care să fiți atent atunci când achiziționați un asemenea produs și la ce metode puteți apela pentru a-l menține în perfectă stare pentru cât mai mult timp.

Ce sunt modurile pentru țigările electronice?

Țigările electronice care nu au un atomizator sau o baterie încorporată funcționează pe bază de moduri, acestea fiind sistemele care fac posibilă vaparea. Mai exact, reprezintă sursa de energie care oferă putere dispozitivului pentru a încălzi lichidul și a-l transforma în abur. Un mod slab calitativ se va defecta ușor și nu are o capacitate ridicată, ceea ce înseamnă un număr redus de utilizări între încărcări, fapt care afectează semnificativ plăcerea de a vapa.

Ce poate afecta durata de viața a unei baterii?

Dacă sunteți interesat de toate trucurile pe care le aveți la dispoziție pentru a vă putea bucura de aceeași baterie pentru cât mai mult timp, este important să cunoașteți care sunt factorii care ar putea-o deteriora, pentru a ști să îi evitați.

Husa pentru baterie

Dacă nu utilizați o husă pentru mod, ar fi cazul să luați în considerare acest aspect cât mai curând. Este un accesoriu care îl protejează de factorii externi nefavorabili, ținând la distanță riscurile atunci când nu este în funcțiune. 

Folosiți baterii de calitate

Condiția esențială pentru ca eforturile de întreținere să dea roade este să aveți garanția unor dispozitive de calitate. Asta înseamnă că este necesar să verificați locurile din care alegeți să le achiziționați, pentru a vă asigura că oferă produse certificate și compatibile cu țigara electronică pe care o dețineți. Orice compromis pe acest plan făcut din considerente financiare sau de orice altă natură se va concretiza într-o performanță redusă și implicit nevoia de a face investiții dese și inutile în această direcție.

Nu vă descărcați excesiv bateriile

Un ciclu corect de încărcare este secretul pentru baterii cu o durată de viață îndelungată. Principiul este același pe care se bazează și bateriile telefoanelor. Cu cât ajungeți mai des în punctul în care bateria moare, cu atât mai multă presiune se pune pe aceasta la momentul alimentării, ceea ce conduce la o degradare accelerată în timp.

în cât timp se încarcă bateria?

Este important să cunoașteți timpul de încărcare a bateriei, pentru a ști când să o deconectați de la sursa de alimentare, astfel încât să evitați suprasolicitarea. Intervalul mediu se învârte în jurul câtorva ore, însă poate varia în funcție de dimensiuni, capacitate și alte detalii tehnice, caz în care doar specificațiile producătorului sunt o sursă pe care să vă puteți baza.

De unde puteți cumpăra baterii pentru țigările electronice?

Specialiștii recomandă să vă orientați strict către magazine acreditate. Orice achiziție făcută din magazine îndoielnice, poate compromite nu doar experiența, ci și dispozitivul principal. Voore este un distribuitor de încredere, care se clasează în topul preferințelor vaperilor din întreaga țară, iar acest lucru se reflectă și în calitatea produselor oferite. Nu trebuie să aveți niciun dubiu atunci când cumpărați de aici. în plus, oferta este foarte variată, astfel încât să găsiți cu ușurință ceea ce căutați.

Mod G Class V2 - SXmini - Matte Black / Black Phoenix AL+ABS este definiția performanței la nivel înalt. Cu o capacitate cuprinsă între 10 și 200 W, ecran încorporat și funcții de control temperatură, este soluția ideală pentru a vă bucura de țigara electronică fără inconveniente.

Baterie VOOM - Green + Power Bank - Dark Gray este alternativa accesibilă. Veți beneficia de o experiență ideală la utilizare în schimbul unei investiții minime. Capacitatea acumulatorului este de 320mAh, ceea ce înseamnă că garantează un număr de 250-300 puff-uri per cartuș.

Trăiește cu Voore fiecare moment la intensitate maximă!


Baterie VOOM - Green + Power Bank - Dark Gray

Baterie VOOM - Green + Power Bank - Dark Gray

210,00 lei

Mod G Class V2 - SXmini - Matte Black / Black Phoenix AL+ABS

Mod G Class V2 - SXmini - Matte Black / Black Phoenix AL+ABS

950,00 lei


Adauga comentariu

Nota: Codul HTML nu este afisat!